Συχνές Ερωτήσεις

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

Kefalonia Bike Challenge :  Λεπτομέρειες Εκδήλωσης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ KEFALONIA BIKE CHALLENGE ;

Το Kefalonia Bike Challenge είναι μία περιηγητική ποδηλατική πρόκληση στην όμορφη Κεφαλλονιά μας, διανύοντας το μεγαλύτερο μέρος της και στην οποία οι συμμετέχοντες ποδηλάτες θα πρέπει να διανύσουν τα  χιλιόμετρα σε χρόνο 12 ωρών. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ και θα πρέπει αυτόνομος ο κάθε ποδηλάτης να ολοκληρώσει τη διαδρομή με το δικό του ρυθμό. Νικητές είναι ΟΛΟΙ όσοι τερματίσουν στον προαναφερόμενο χρόνο.

ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ KEFALONIA BIKE CHALLENGE ;

   • 26 – 27   MAIOY   2018
   •  15 – 16  IOYNIOY 2019
   •   6 – 7     IOYNIOY 2020

 ΕΓΓΡΑΦΗ

Οι τιμές είναι αναρτημένες πάνω από την φόρμα εγγραφής

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ;

Κάθε συμμετέχων θα λάβει τα ακόλουθα:

 • Παροχή υποστήριξης  Πρώτων Βοηθειών από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών , Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας.
 • Έκπτωση της Kefalonian Lines  50 % στα εισητήρια των πλοίων,  των επιβατών και των οχημάτων  ανεξαρτήτως αριθμού.
 • Εκπτώσεις στις τιμές που αφορούν τη διαμονή σας
 • Εκπτώσεις στις τιμές που αφορούν τη διατροφή σας & προσφορές σε αγαθά και παροχές υπηρεσιών
 • Δωρεάν φωτογραφίες από την εκδήλωση
 • Μία κάρτα συμμετοχής του KBC
 • Λήψεις GPS των δρομολογίων – GPX Track
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο Welcome Pasta Party.
 •  Χρονομέτρηση.
 • Μια σειρά από πλήρως εξοπλισμένες στάσεις ανάπαυσης με εκπληκτικό φαγητό και φιλική εξυπηρέτηση.
 • Αναμνηστικό Μετάλλιο & Δίπλωμα.
 • Μια αξέχαστη εμπειρία από μια μεγάλη μέρα πάνω στο ποδήλατο με μαγευτικό τοπίο.

  Ποιο είδος ποδηλάτου μπορώ να χρησιμοποιήσω;

  Σας προτείνουμε ένα καλά διατηρημένο ποδήλατο δρόμου για αυτό το ταξίδι. Ένα από αυτά που έχει εξεταστεί πρόσφατα από έναν μηχανικό ποδηλάτων, για να είστε άνετοι με την οδήγηση. Βεβαιωθείτε ότι το γρανάζι σας είναι κατάλληλο για αναβάσεις στους λόφους. Κάποιοι αναβάτες μπορεί να μπουν στον πειρασμό να οδηγήσουν το ποδήλατό τους σε αυτό το ταξίδι. Μπορεί να γίνει, αλλά είναι μια πιο δύσκολη πρόκληση. Η χρήση των Tri bars / aero bars δεν συνιστάται για το KBC και στην πραγματικότητα, αποθαρρύνεται έντονα.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ;

Ναί. Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύεται από νόμιμο κηδεμόνα. Ο νόμιμος κηδεμόνας πρέπει να είναι παρών για να υπογράψει για τον/την ανήλικο/η και πρέπει να συμφωνήσει να τον/την συνοδεύει κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ONLINE ΓΙΑ ΤΟ KBC;

Παρόλο που συνιστούμε να εγγραφείτε όσο το δυνατόν νωρίτερα, μπορείτε να εγγραφείτε μέχρι τις 8:00 π.μ. την ημέρα της βόλτας.

Η Διαδρομή

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ;

Δουλεύουμε σκληρά κάθε χρόνο για να παρέχουμε τις πιο σύγχρονες, κατάλληλες πληροφορίες για τους αναβάτες μας. Έρχεται πλήρης με πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων, διαδρομών, χώρους στάθμευσης,  κλείσιμο δρόμων, σήμανση πορείας, στάσεις ανάπαυσης, κ.λ.π. Εάν έχετε εγγραφεί στο Kefalonia Bike Challenge, να αναμένετε έναν Οδηγό Αναβάτη να “προσγειωθεί” στο ταχυδρομείο σας περίπου δύο εβδομάδες πριν από την ημέρα της εκδήλωσης.

ΤΙ ΩΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ;

 • Family : 26 Μαΐου, 2018 στις 5:00 μ.μ.
 • Odyssey και Odyssey Plus : 27 Μαΐου, 2018 στις 8:00 π.μ.

Οδηγίες:

Δείτε το χάρτη: Google Maps

ΤΙ ΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ;

 • Family : 26 Μαΐου, 2018 στις 6:00 μ.μ.
 • Odyssey και Odyssey Plus : 27 Μαίου, 2018 στις 20:00 μ.μ
Μετά τις 20:00 μ.μ, δεν καταγράφονται χρόνοι τερματισμού, οι υπηρεσίες υποστήριξης δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες και το K.B.C κλείνει. Θα πρέπει να επιλέξετε μία διαδρομή η οποία όχι μόνο να ταιριάζει με τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και να σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε με ασφάλεια τη διαδρομή, έτσι ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε στην εκδήλωση των απονομών.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΕΙΤΑΙ ;

Ναί. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, αυστηρά, το KBC δεν είναι αγώνας. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες θα χρονομετρηθούν  και θα καταγραφούν για το πόσο χρόνο χρειάστηκαν για να ολοκληρώσουν την πορεία τους. Δεν θα κοινοποιηθεί λίστα τερματισμού, και πάλι αυτό δεν είναι ένας αγώνας.

ΤΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;

Ελέγξτε τον καιρό και σιγουρευτείτε ότι έχετε επαρκή ρούχα.

 

Από το προσωπικό του KBC, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και πάλι για τη συμμετοχή σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μην διστάσετε να μας στείλετε ένα email    kbikechallenge@gmail.com

Πείτε στους φίλους σας να εγγραφούν τώρα για να συμμετάσχουν στη διασκέδαση!

 

ΚΑΝΟΝΕΣ

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ

Οι δρόμοι που ενσωματώνουν το Kefalonia BIKE CHALLENGE είναι πολύ τεχνικοί και δύσκολοι, πολύ περισσότερο από αυτούς που βρίσκονται σε άλλες οργανωμένες βόλτες. Για το λόγο αυτό, όλοι οι αναβάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν κίνδυνοι στην πορεία, όπως: λακκούβες, κατοικίδια, οικόσιτα, κοπάδια ζώων, χαλίκια, μπαλώματα, χωμάτινοι δρόμοι και απότομες κατηφόρες / αναβάσεις. Απρόβλεπτες οδικές συνθήκες όπως λιμνάζοντα νερά, πάγος, λάδι, ή απορρίμματα μπορεί να είναι παρόντα στην πορεία και όχι μόνο.

ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ

Ναι, χρειάζεστε και τα δύο για να συμμετάσχετε στο Kefalonia Bike Challenge. Ούτε είναι προαιρετικά. Συγγνώμη. Και τα δύο θα πρέπει να είναι σε αξιόπιστη κατάσταση λειτουργίας, ώστε να μην δημιουργείτε κίνδυνο για τον εαυτό σας ή τους άλλους όταν για παράδειγμα “σας πέσει”η αλυσίδα, ή φύγει το ελαστικό από το στεφάνι ή ακόμα εάν πέσει ένα μπουκάλι νερό από μία πολύ χαλαρή θήκη παγουριού.

Όλοι οι ποδηλάτες πρέπει να εξασφαλίσουν ότι ο εξοπλισμός τους είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση πριν από τη βόλτα.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Υπάρχει ένας αυστηρός κανόνας: ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΛΩΡΙΔΑ ή τη νοητή κεντρική γραμμή η οποία διαχωρίζει τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της βόλτας. Το K.B.C δεν παρέχει αστυνομική συνοδεία για την έναρξη, κατά τη διάρκεια, το τερματισμό της διαδρομής και η διοργάνωση είναι αδύνατο να αποτρέψει την τοπική αστική κυκλοφορία από την είσοδο της στην πορεία της εκδήλωσης. Σε οποιαδήποτε στιγμή είναι δυνατόν για τα παντός είδους οχήματα να εισέλθουν στην πορεία και να ταξιδεύουν παράλληλα ή και αντίθετα στη ροή των αναβατών. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό ότι όλοι οι αναβάτες υπακούουν στο Nόμο που αφορά τη Διπλή Διαχωριστική Λωρίδα και ποδηλατούν στα δεξιά της κεντρικής λωρίδας του δρόμου.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ

Διεξάγουμε αυτή την εκδήλωση σε μερικούς από τους πιο απομακρυσμένους δρόμους της επαρχίας μας. Παρ ‘όλα αυτά, αυτοί οι δρόμοι περνούν μέσα από τοπία εργασίας και όσοι χρησιμοποιούν αυτούς τους δρόμους απαιτούν σεβασμό και ευγένεια. Οι κάτοικοι σε αυτές τις διαδρομές ενημερώνονται για την εκδήλωση, αλλά η χρήση του οδικού δυκτίου από μεγάλο αριθμό αναβατών μπορεί να προκαλέσει κάποιες ανωμαλίες. Παρακαλείστε να είστε ευγενικοί στους οδηγούς και να τους αφήνετε να περνούν οδηγώντας προς τα δεξιά όποτε είναι λογικά ασφαλές να το κάνετε.

 

ΜΗ ΡΥΠΑΙΝΕΤΕ

Εάν θεαθείτε να ρίχνετε σκουπίδια ή απορρίματα, συσκευασίες gel, αεροθαλάμους ή οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα μίας χρήσης στο έδαφος, θα σας επιβληθεί μία ειδοποίηση. Τη δεύτερη φορά που θα θεαθείτε να ρυπαίνετε θα αποκλειστείτε *.  Η διοργάνωση δεν δύναται να  καθαρίζει μετά από σας.

ΕΠΙΒΟΛΗ

Θα επιβάλουμε όλους αυτούς τους κανόνες προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των αναβατών. Υπάρχουν πάντα μερικοί άνθρωποι σε κάθε μεγάλη ομάδα ποδηλατών που για κάποιο λόγο παραβιάζουν τους κανόνες του δρόμου. Σε μια διαδρομή τόσο μεγάλη και προκλητική, μπορεί να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες σε αυτό το είδος απερισκεψίας. Μερικές θα μπορούσαν να είναι μοιραίες. Η διοργάνωση του KBC, μοτοσυκλέτες, προσωπικό και εθελοντές  θα σας ταξιδέψουν για να σας προσφέρουν την καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία. Θα εξασφαλίζουν επίσης ότι ακολουθούνται όλοι αυτοί οι κανόνες. Αν παραβιαστούν αυτοί οι κανόνες, θα αποκλειστείτε *.

 

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Εάν, ανά πάσα στιγμή, αντιμετωπίζετε τους άλλους συναθλητές με έλλειψη σεβασμού, συμπεριλαμβανομένων των παραγόντων της εκδήλωσης, εθελοντών, των συνεργατών, των προπονητών, των οδηγών μοτοσικλετών, της τεχνικής υποστήριξης ή οποιουδήποτε άλλου, θα αποκλειστείτε *.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Το Kefalonia Bike Challenge λέγεται ότι είναι ένα από τα πιο ευχάριστα ποδηλατικά γεγονότα στα νησιά του Ιονίου Πελάγους. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό και θέλουμε να ταξιδέψετε στα σπίτια σας όσο το δυνατόν εκστασιασμένοι γίνεται για την εκδήλωση όπως εμείς σας την προσφέρουμε . Ακολουθήστε αυτούς τους κανόνες, κρατάτε το κεφάλι σας ψηλά και συμπεριφερθείτε στους άλλους όπως θα θέλατε να συμπεριφερθούν και οι άλλοι σε εσάς.

Θα φύγετε με μια πολύ αξέχαστη εμπειρία.


 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ  ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Αυτή η πολιτική απορρήτου σας λέει πώς χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται σε αυτόν στον Ιστότοπο (Kefalonia Bike Challenge). Διαβάστε αυτή την πολιτική απορρήτου πριν χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα ή υποβάλετε οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία. Χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπο, αποδέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου. Αυτές οι πρακτικές ενδέχεται να αλλάξουν, αλλά οι όποιες αλλαγές που θα γίνουν, θα ισχύουν μόνο για δραστηριότητες και πληροφορίες που προχωρούν και όχι  με αναδρομική ισχύ. Σας προτρέπουμε να εξετάσετε την πολιτική απορρήτου κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι προσωπικές σας πληροφορίες.

Σημείωση: οι πρακτικές απορρήτου που ορίζονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου αφορούν μόνο αυτόν τον ιστότοπο. Εάν συνδέεστε με άλλους ιστότοπους εκτός του Kefalonia Bike Challenge, ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου που έχουν δημοσιευτεί σε αυτούς τους ιστότοπους.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Συλλέγουμε προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία, όπως ονόματα, ταχυδρομικές διευθύνσεις, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ., όταν υποβάλλονται οικειοθελώς από τους επισκέπτες μας. Οι πληροφορίες που παρέχετε χρησιμοποιούνται για να σας εκπληρώσουν συγκεκριμένο αίτημα. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται μόνο για την εκπλήρωση του συγκεκριμένου αιτήματός σας, εκτός και αν μας δώσετε την άδεια να το χρησιμοποιήσουμε με άλλο τρόπο. Ένα παράδειγμα θα ήταν να σας προσθέσουμε σε μία από τις λίστες μας.
Τεχνολογία COOKIE / TRACKING.

Ο ιστότοπος μπορεί να χρησιμοποιεί τεχνολογία cookie και παρακολούθησης, ανάλογα με τις προσφερόμενες λειτουργίες. Η τεχνολογία cookie και παρακολούθησης είναι χρήσιμη για τη συλλογή πληροφοριών όπως ο τύπος του προγράμματος περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα, η παρακολούθηση του αριθμού των επισκεπτών του ιστότοπου και η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο. Τα cookies μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην προσαρμογή του ιστότοπου για τους επισκέπτες. Οι προσωπικές πληροφορίες δεν μπορούν να συλλεχθούν μέσω cookies και άλλων τεχνολογιών παρακολούθησης, ωστόσο, εάν παρείχατε προηγουμένως πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης, τα cookies ενδέχεται να συνδέονται με αυτές τις πληροφορίες. Τα cookie και τα στοιχεία παρακολούθησης δεν μοιράζονται ποτέ με τρίτα μέρη εκτός αν είναι κάτι στο οποίο έχετε επίσημα συμφωνήσει.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Μπορούμε να ανταλλάξουμε πληροφορίες με κυβερνητικούς οργανισμούς ή άλλες εταιρείες που μας βοηθούν στην πρόληψη ή την έρευνα απάτης. Μπορούμε να το πράξουμε όταν: 1) επιτρέπεται ή απαιτείται από το Νόμο, ή 2) προσπαθεί να προστατεύσει ή να αποτρέψει την πραγματική ή πιθανή απάτη ή τις μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές, ή 3) διερεύνηση της απάτης που έχει ήδη λάβει χώρα. Οι πληροφορίες δεν παρέχονται ποτέ σε άλλες εταιρείες ή οργανισμούς για εμπορικούς σκοπούς ή για σκοπούς δημιουργίας εισοδήματος.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι προσωπικές σας πληροφορίες είναι ασφαλείς. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι, αντιπρόσωποι και εργολάβοι που έχουν συμφωνήσει να διατηρούν τις πληροφορίες ασφαλείς και εμπιστευτικές έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες. Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα ενημερωτικά δελτία από αυτόν τον ιστότοπο σας επιτρέπουν να εξαιρεθείτε από περαιτέρω αποστολές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ανησυχίες ή σχόλια σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας :

Μέσω e-mail : kbikechallenge@gmail.com