Συνεργάτες

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ

Μια ένδειξη της ευγνωμοσύνης μας

Αυτή η σελίδα είναι αφιερωμένη στους χορηγούς μας που βοήθησαν να γίνουν οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητές μας κατά τη διάρκεια του έτους  2016 – 2017 . Εκτιμούμε πραγματικά τη δέσμευσή σας στην κοινότητα του KEFALONIA BIKE CHALLENGE.

Ενδιαφέρεστε να γίνετε στρατηγικός συνεργάτης με προορισμό μία ποδηλατική εκδήλωση; Κατεβάστε το πακέτο προώθησης Χορηγών για να δείτε πώς μπορείτε να εμπλακείτε.

 

2018 ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΧΟΡΗΓΟΥ

Έχουμε ευθυγραμμιστεί με κορυφαίες μάρκες στη βιομηχανία για να παρέχουμε στους αθλητές μας το υψηλότερο επίπεδο άνεσης και υποστήριξης.

 

Εάν η επιχείρησή  σας ενδιαφέρεται για τη χρηματοδότηση του KEFALONIA BIKE CHALLENGE, συμπληρώστε τη φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΓΙΝΕΤΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 


Η ΑΒ συνεργάζεται με περισσότερους από 1.500 προμηθευτές που ανταποκρίνονται στα κριτήρια βιώσιμης ανάπτυξης που θέτουμε. Κριτήρια που βασίζονται: στην ποιότητα, τη συνέπεια, τη στήριξη των τοπικών προϊόντων, την προστασία του περιβάλλοντος & και στις προσιτές τιμές! Πέραν αυτών λαμβάνουμε επιπρόσθετα μέτρα για την ασφάλεια των προϊόντων και των πελατών μας.


 

Ο εκσυγχρονισμός του πλοίου μας και η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας είναι ο στρατηγικός στόχος και η δέσμευση της εταιρείας μας. Με αυτό τον τρόπο η KEFALONIAN LINES επιδιώκει να κατακτήσει την ηγετική θέση στην αγορά των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών για το νησί της Κεφαλονιάς και τη διεύρυνση της παρουσίας της στον υπόλοιπο ελληνικό χώρο.

Οι κύριες αξίες για την KEFALONIAN LINES είναι, η παροχή υψηλού επιπέδου ακτοπλοϊκών υπηρεσιών ώστε να αντεπεξέρχονται στις ανάγκες των πελατών της, καθώς και η τήρηση υψηλού επιπέδου ασφαλείας, που διασφαλίζουν την προστασία των επιβατών και των πληρωμάτων χωρίς βεβαία να αμελούμε την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η βελτίωση των υπηρεσιών στη μεταφορά επιβατών και φορτίων.
Η κατάκτηση της ηγετικής θέσης στην αγορά ακτοπλοϊκών υπηρεσιών για την Κεφαλονιά.
Η διεύρυνση της παρουσίας μας και σε άλλες αγορές της Ελλάδας.
ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από μία ευρεία γκάμα υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.
Η πιστή τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας, με στόχο την προστασία της ζωής των επιβατών και των πληρωμάτων, καθώς και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.


 

Αντιπροσωπίες-Διανομές

Η επιχείρηση «Πετράτος Δημήτρης» ιδρύθηκε το 1999. Η έδρα της είναι στόν Πόρο Κεφαλονιάς, όπου σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στεγάζονται οι αποθήκες και τα γραφεία της.Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χονδρικό & λιανικό εμπόριο ποτών,αναψυκτικών, αλκοολούχων ποτών,υγραερίου,προπανίου.
Με τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα της αναλαμβάνει διανομές σε ξενοδοχεία, super market, εστιατόρεια, πλοία, γιότ, καφέ-μπάρ, πισίνες με διαρκή ποιοτική εξασφάλιση των προϊόντων της.

Η Εταιρεία  συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείας του εμπορίου όπως : Αθηναική Ζυθοποιία, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Βίκος, Βίβα χυμοί,Τερζής, Knauf, Titan, izo-tec, Rigips, 3Ε Coca Cola, Πετρογκάζ,παρέχοντας στον πελάτη την ποιοτικά και αξιόπιστα προιόντα.


 

Μια μαγευτική καφετέρια εκει που σκάει το κύμα

Αρχικά αυτό που σε κερδίζει είναι η υπέροχη τοποθεσία της καφετέριας που βρίσκεται χτισμένη μέσα στη πέτρα περιτριγυρισμένη απο βράχια. Είναι από τα πιο όμορφα μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε στη Κεφαλονιά και να απολαύσετε τον καφέ η το ποτό σας. Επίσης στα συν το ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι και είναι εύκολο στη πρόσβαση.


 


 

Καλώς ήρθατε στο κατάστημα μας. To super market με το διακριτικο τίτλο «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» είναι η μικρή οικογενειακή μας επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1982 απο τους αδελφούς Λεωνίδα και Διονύσιο Κρητικό και συνεχίζει τη δραστηριότητά της μέχρι και σήμερα υπό την ιδιοκτησία και καθοδήγηση του Σταύρου Κρητικού του Λεωνίδα. Κύριο μέλημα μας και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πελάτη, αποτελεί η άμεση, συνεπής και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των αναγκών του σε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η ισχυρή πελατειακή μας βάση και οι διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς αποτελούν για μας το εφαλτήριο να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι και αποδοτικότεροι με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο.


 

Welcome to Apostolala Resort & Spa!

Apostolata Resort & Spa is situated on the South-East coast of the island of Kefalonia. Set on a hillside which slopes gently to the sea with wonderful panoramic views. The village of Skala is 4 km from the hotel, whilst the village of Poros is 7 km away. Argostoli International Airport is 37 km away.


 

Το κατάστημα your bike δεν είναι απλά μια μάρκα. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα το Πόρο της Κεφαλονιάς, αφιερωμένη στην ανάπτυξη της αγάπης της ποδηλασίας. Η εμπειρία και η προοπτική μας έχουν αναπτυχθεί σε εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα ποδηλασίας, δοκιμών και αγώνων. Η εστίασή μας είναι ευκρινής :  να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βιώσουν μια πιο ευχάριστη διαδρομή!